21Sep09:3013:30Cluster Day 2023

Cluster Day 2023

Event Details

‘The Best of Us’: el lideratge que ens fa millors

Més enllà d’una època plena de canvis, vivim un canvi d’època. Tot va molt ràpid i el context actual ens obliga a crear equips àgils, amb capacitat de transformar-se, de prendre decisions i d’adaptar-se a l’entorn caòtic actual.
Per tot això, la figura del líder és diferencial, és l’autèntic agent del canvi cultural. Qui fa millor al seu equip. L’època del lideratge vertical s’esmicola i l’autolideratge, la confiança i la cooperació són la clau de l’empoderarment personal i de l’èxit col·lectiu, una drecera a la innovació, a la retenció de talent i a la millora de la competitivitat.
Durant el Cluster Day 2023 ens farem tota mena de preguntes relacionades amb el talent i el lideratge efectiu. Com ha de ser el lideratge empresarial en un món que no deixa de canviar? Com es promou l’agilitat estratègica o la cooperació? I el talent, com s’impulsa?
Per fer-ho comptarem amb ponents internacionals de la talla de Gerd Leonhard, expert en lideratge efectiu, i amb el testimoni d’empreses referents de casa nostra com Bon Preu, Nomen, Seidor o Voxel, entre d’altres. A més, vuit clústers ens explicaran nous projectes relacionats amb els perfils professionals d’avui.

Vine a descobrir com potenciar el talent de la teva empresa i com liderar en un món que gira molt ràpid. Reserva la teva plaça al Cluster Day 2023!

more

Time

(Jueves) 09:30 - 13:30(GMT+02:00)

Ir a Arriba