22Feb14:0018:00Vine a jugar-li la partida a la transformació digital!

El joc del diagnòstic digital de CICAT i la OAP Rural

Event Details

El 22 de febrer et convidem a participar en el taller «El joc del diagnòstic digital» amb l’objectiu d’analitzar el reptes dels processos de transformació digital de les empreses dels sectors d’il·luminació i electrònica.

INSCRIPCIONES

Alguns dels reptes del sector de la il·luminació poden ser la demanda de solucions més eficients i sostenibles i centrades enles persones, i on l’adopció de tecnologia és una de les claus per assolir-los.
Entre els desafiaments de les empreses d’electrònica, i com exemple, serien la integració de tecnologies emergents, la necessitat d’innovar en connectivitat i processament, o la sostenibilitat.

I per on començar? Què prioritzem? Quinestecnologies? I per què? Son només algunes de les preguntes que ens fem quan ensplantegem la transformació digital.

En aquest taller, i per mitjà d’una partida de cartes, els assistents descobriran quines son les palanques clau de la transformació digital, i com cada empresa ha de definir el seu full de ruta en funció de les seves fortaleses i debilitats.
Una oportunitat única per establir connexions entre empreses d’ambdós sectors i generar un espai de col·laboraciói intercanvi d’idees.

La sessió serà conduïda per en Xavier Olivares, director& mindshaker d’isotònia,l’estudi d’innovació que fa de xerpa en el vostre camí cap el canvi.

Tancarem amb una visita guiada a la Cripta de la Colònia Güell.

Vine a jugar aquesta partida i descobreix els teus reptes de digitalització!

/ Programa
14:00h | Benvinguda
14:10h | Dinar-networking
14:45h | Què és i què implica un procés de transformació digital?
15:15h | Dinàmica col·laborativa
16:15h | Autodiagnòstic de digitalització
17:00h | Conclusions
18:00h | Visita_networking

/ Destinataris
Empreses dels sectors de la il·luminació i de l’electrònica

INSCRIPCIONES

more

Time

(Jueves) 14:00 - 18:00(GMT+01:00)

Ir a Arriba